Müşterilerimizi 4 ana kategori de değerlendirmekteyiz.
1. Bireysel müşteriler; Fındığın sağlığına inanan, kuruyemiş tüketimi alışkanlığı olan, bulunduğu her ortamda günlük ortalama bir avuç fındık tüketen bireyler. Kendi mutfaklarında pasta, tatlı gibi birçok günlük tüketim yapan kadınlarımız.
2. Kuruyemişçiler; Şehirlerimizin çeşitli bölgelerinde dükkanları olan, birçok çeşit dökme ve paketli kuruyemiş satan perakendeci esnaflarımız.
3. Lokanta-Pastahane-Restoran-Otel-Motel-Bar işletmecileri; Kendi işyerlerinde hazırladıkları günlük taze ve gıda güvenliğine uygun ürünleri direk imalatçısından alarak müşterilerine sunan işletmeler.
4. İmalathaneler; Şekerli imalat yapan çikolata, dondurma, pasta, bisküvi, helva, pestil, köme, tatlı Vs. başta olmak üzere hazırladıkları ürünleri paketleyip satanlar.